Design på min veranda! augusti 2011-08-19

 Idag har jag varit och köpt nya blommor, bland annat två bollkryss i en rosa eller lila nyans. Ville bara visa hur det ser ut och hoppas att ni får inspiration själva. Hoppas ni gillar det!


Dörrkrans med taklökar! augusti 2011-08-18

Nu har jag städat i mitt garage och hittade en gammal dörrkrans i björk. I mitten som tidigare var tom har jag satt hönsnät och säckväv samt hällt lite jord och satt ner taklökar. Nertil har jag hängt två små rostiga trädgårdsredskap i miniatyr.


Kräftskiva i sommarens färger! augusti 2011-08-17

Igår kväll hade vi kräftskiva och jag dukade upp i sommarens färger med färgglada ljuslyktor, gröna underlägg och på mitten av bordet ligger utstansade blommor och fjärilar i olika färger.


Hjärtligt hjärtigt! augusti 2011-08-16

Under helgen nu har jag sytt 17 stycken små hjärtan och gjort olika saker med dem. På en bild ligger dem på en hylla, och på en brevid ett fat men på vissa av hjärtanen har jag sytt fast spetsband bakpå så att jag kan hänga upp dem. Men på en annan bild har jag trätt på hjärtanen på ett bomullsband och har hängt dem i taket. Jag tyckte det var väldigt fint! En bra idé till barnrummet!


Lycka! augusti 2011-08-14

På hyllan har jag satt en gammal gunghäst och skrivit ordet LYCKA med bokstäver i vitt trä. Ramarna är nyinköpta och så har jag målat dem vita Wilma i dem.


Nytt och nött! augusti 2011-08-13

Det här är min mammas gammla piktittare som jag har målat vitt. Jag tycker väldigt mycket om den och det gammla stuket på den.



På min byrå har jag en gammal ljusstake i mässing som jag målat vit. Jag är verkligen glad för mitt &, och blommorna är mina egna trädgårdsblommor.


Vaniljyoghurt med topping! augusti 2011-08-12

Idag gjorde jag en enkel dessert med turkisk vaniljyoghurt skivade plommon och nektariner med riven vitchoklad uppe på. Så här såg den ut och den smakade sommar och väldigt gott!


Choklad cupckes! augusti 2011-08-10

Idag har min syster bakat choklad cupcakes med choklad topping toppade med vinbär och citronmeliss. De fina cupcakesen smakade ljuvligt och var väldigt fina.


En sommarhälsning! augusti 2011-08-09

Idag gjorde jag ett kort till min mormor och morfar med en liten sommarhälsning. Genom att klippa gräset i små remsor så ser det 3 dimensionellt, även solstolen har jag satt fast med distanser. Men en söt och personlig hälsning!


Mitt vardagsrum! augusti 2011-08-05

Såhär ser det ut på mitt väggskåp. Genom att sätta spegel så reflekteras ytan av rummet men även sakerna som står på. Det gör ett större intryck av rummet. Här står även två plåthus, metallburk och ljuslyktor och trädgårdsblommor.

Jag har även varit på loppis i dagarna och köpte då små olika glas vaser. Dessa ställer jag sedan i en grupp, vissa med bloommor i och vissa utan,

Gruppering är viktigt för att det inte ska kännas rörigt och utspritt i ett rum. Här har jag satt ihopa många ljustakar med olika utseende och olika höjd. Det ser väldigt vackert ut när man tänder ljusen!

På min bricka har jag satt en stor krona med många små brevid, även här grupperar jag mina föremål.


Rosa i grupp! augusti 2011-08-02

Så här ser det ut hemma på min byrå. Genom att sätta saker i en grupp så ger det mer effekt och ser "mer" ut.


Jag bjuder på brunch! juli 2011-07-30

Igår bjöd jag hela familjen på brunch. Jag bakade tre sortsers scones. En vanlig sats scones med rörsocker och mandel, en med choklad i och en med bär som blåbär och hallon uppe på. Det smakade ljuvligt..!

Jag bakade också kladdkakor i kopp. Det blir som mini kladdkakor med kesella och bär uppe på. Mums!

Sist gjorde jag franska fruktflarn med färdig smördeg somman kavlar ut och lägger mandelmassa och nektariner på innan man sätter dem i ugnen. Ät gärna dem ljumna!


RSS 2.0